Impact ontdekt

Bekijk ons verhaal

Sluiten

Werken met Impact is te vergelijken met een expeditie. Je bent onderdeel van een vooraf geselecteerd team met professionals. Ieder met unieke kwaliteiten die aansluiten bij jouw vraagstuk. Er is vooraf nooit helemaal te bepalen wat wij onderweg zullen tegenkomen.
Wij zijn gedreven professionals die samen de tocht willen gaan afleggen. De reis is minstens zo belangrijk als het doel. Deze ervaringen bieden ons inzichten, zodat jij de kans hebt om te doen in jouw organisatie wat nodig is.

Jouw challenge

Jouw challenge

Ik heb een uitdaging in mijn organisatie en ik wil tot een oplossing komen met blijvend resultaat.

Ik ben op zoek naar een koers die concrete en positieve veranderingen gaat bewerkstelligen.

Ik neem alleen genoegen met een uitkomst waar mijn organisatie iets aan heeft.

De juiste route bepalen.

De juiste route bepalen.

Maar, Welke route moet ik hiervoor bewandelen? Met wie? En wat is er onderweg allemaal nodig? En wat als het anders loopt dan verwacht?

Ik ben binnen mijn organisatie verantwoordelijk voor het uitstippelen van de juiste koers. En ik weet uiteraard ook dat het succes van elke verandering in de details zal gaan zitten.

Jij bent dus op zoek naar ervaringen die jouw uitdaging verder kunnen verscherpen, waarbij niets is ingekleurd door belangen anders dan die van jou.

Een nieuwe manier van werken.

Een nieuwe manier van werken.

Wat jij nodig hebt is een heldere blik op het grotere geheel. Om dat te bereiken, pak jij vanaf nu uitdagingen anders aan.

Als Business Challenger wordt jij onderdeel van Impact; een netwerk van gelijkgestemde professionals.

Op basis van jouw vraag stellen wij samen een geschikt  team samen. Iedere deelnemer is specifiek geselecteerd jouw Business Challenge. Samen met Business Experts ga jij een open gesprek aan over jouw uitdaging.

Onze Expeditie.

Onze Expeditie.

De werkwijze van Impact is te vergelijken met een expeditie. Samen starten we de reis om de vraag achter de vraag te ontdekken.

Wij komen er op deze manier achter wat te doen en wat hiervoor nodig is. Er valt vooraf niet te definiëren wat wij precies onderweg gaan meemaken.

Wij hebben een gemeenschappelijk doel: jouw business vraag centraal stellen.

Dat doen wij door te ontrafelen en te ontdekken. Samen maken wij complexe kwesties inzichtelijk en bespreekbaar.

Eén ding is zeker, samen bereiken wij het afgesproken doel.

Samen op pad.

Samen op pad.

…Om daar te komen waar je heen wilt gaan?

Samen in gesprek gaan is de manier om erachter te komen waar, wat en wanneer je iets succesvol kunt veranderen binnen jouw organisatie.

Ik heb kennis. Jij hebt kennis. De andere Business Challengers binnen Impact hebben kennis. Samen vermenigvuldigen wij die kennis en krijgen wij beter inzicht in complexe materie.

Ik. Jij. Wij maken Impact.

Wil jij toegang tot een netwerk van professionele specialisten?
Of ga naar de contactpagina